Vařený jazyk
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Kamil
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 661×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vařený jazyk ingredience:
1 vepřový jazyk
lžíce sojové omáčky
150ml bílého vína
trocha cukru
špetka soli
celý pepř
3 stroužky česneku
1 menší cibule
solamyl
Vařený jazyk postup:
Jazyk vložíme do hrnce, přidáme sojovou omáčku, víno, špetku cukru, soli, celý pepř, celé stroužky česneku, přepůlenou cibuli a zalijeme trochou vody. Vaříme do měkka. Měkké jazyky vyjmeme, vývar přecedíme a zahustíme solamylem. Na talíři přeléváme omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vařený jazyk"
Zkuste také
Reklama