Uzené maso pana šenkýře
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 438×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Uzené maso pana šenkýře ingredience:
700 g uzeného masa
300 g leča (1 sklenice)
200 g cibule
150 ml světlého piva
5 lžic kečupu
wocesterská omáčka
mletá paprika
olivový olej
mletý pepř
chilli koření
sůl
Uzené maso pana šenkýře postup:
Uzené maso nakrájíme na nudličky, slabě osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. K opečenému masu přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a krátce osmažíme. Pak přidáme kečup, lečo a přivedeme k varu. Směs zaprášíme paprikou, zalijeme pivem a povaříme. Pak jen dochutíme worcesterem s chilli.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Uzené maso pana šenkýře"
Zkuste také
Reklama