Utopenci s worcesterem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 187×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Utopenci s worcesterem ingredience:
50 dkg kabanosu, buřtů nebo špekáčků
4 větší cibule
Nálev:
4 lžíce octa,
4 lžíce oleje,
4 lžíce plnotučné hořčice,
4 lžíce worcesteru,
4 lžíce kečupu,
8 lžic vody,
1/2 lžičky chilli,
sůl a pepř,
papriku
Utopenci s worcesterem postup:
Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.Nálev:
Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu.
Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny)
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Utopenci s worcesterem"
Zkuste také
Reklama