Utopenci s feferonkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 378×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Utopenci s feferonkou ingredience:
1,5 kg oloupaných špekáčků,
2 feferonky,
2 velké cibule,
5 kuliček pepře,
5 kuliček nového koření,
5 bobkových listů,
3 dl octa,
1 lžička soli,
horčičné semínko,
1,5 litru vody
Utopenci s feferonkou postup:
Z vody, octa, na plátky nakrájené cibule a koření připravíme nálev. Necháme přejít varem a vychladíme.Špekáčky spolu s feferonkami naskládáme do kameninové nebo skleněné nádoby, zalijeme studeným nálevem. Necháme v chladu aspoň týden uležet.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Utopenci s feferonkou"
Zkuste také
Reklama