Španělské kuře
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 629×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Španělské kuře ingredience:
1 kure
4 platky sunky nebo sunkoveho salamu
2 lzice masla
2 lzice oleje
4 strouzky cesneku
5 rajcat
mlety pepr
sul
Španělské kuře postup:
Kure naporcujeme a opeceme na casti masla ze vsech stran.Mezitim v jinem hrnci rozehrejeme olej a osmahneme na nem nadrobno nasej´kany cesnek.
Osmahneme jenom kratce,aby cesnek nezhorkl,a hned pridame kousicek masla,nakrajena rajcata,osolime,opeprime a dusime.
Az se stava vysmahne,podlijeme horkou vodoou nebo vyvarem,pridame nakrajenou sunku nebo salam,porce upeceneho kurete a jeste pod poklickou dodusime domekka.
Podavame s bramborami.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Španělské kuře"
Zkuste také
Reklama