Smažená telecí játra v těstíčku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 655×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Smažená telecí játra v těstíčku ingredience:
500g telecích jater, olej na smažení, sůl
Těstíčko:
2 vejce, sůl, 2 lžíce bílého vína, 4 lžíce polohrubé mouky
Smažená telecí játra v těstíčku postup:
Játra odblaníme, nakrájíme na menší kousky, na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Z vajec, soli, vína a mouky rozmícháme těstíčko. Plátky jater namáčíme do těstíčka, necháme okapat a hned vkládáme do rozehřátého tuku. Smažíme dozlatova.Fotografie
Ohodnoťte recept "Smažená telecí játra v těstíčku"
Zkuste také
Reklama