Rizoto s pórkem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Rizota
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 826×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rizoto s pórkem ingredience:
1 cibule, 1 pórek, 1 lžíce másla, 1 hrnek nakrájených hub, 1/2 hrnku rýže, sůl, zeleninový vývar, pepř, strouhaný sýr
Rizoto s pórkem postup:
Cibuli a pórek nakrájíme nadrobno, podusíme na másle, přidáme houby. Osmahneme, zalijeme malým množstvím vývaru, podle chuti opepříme a dusíme doměkka. Zvlíšť dusíme rýži, kterou mírně osolíme. Uvařenou rýži s houbovou směsí smícháme a podáváme posypaným strouhaným sýrem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Rizoto s pórkem"
Zkuste také
Reklama