Pikantní zelené fazolky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 780×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní zelené fazolky ingredience:
500 g zelených fazolek, 1/8 l bílého vinného octa, šťávu ze 2 citrónů, svazek saturejky, sůl, cukr, 1/2 l oleje, plátky citrónu
Pikantní zelené fazolky postup:
Tento recept je na 750 ml lahev. Fazolové lusky omyjeme. Z citrónů vymačkáme šťávu, 1 plátek citrónu ponecháme stranou. Vinný ocet svaříme s citrónovou šťávou a s 1/2 litrem vody. Ochutíme solí a cukrem, vložíme fazolky a saturejku a necháme 10 minut vařit velmi mírným varem. Okapané fazolky naplníme do sklenice s patentním uzávěrem, zalijeme olejem a navrch položíme plátek citrónu. Necháme asi měsíc odležet..
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní zelené fazolky"
Zkuste také
Reklama