Pikantní květák
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Erika Manová
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 510×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní květák ingredience:
1 menší hlávka květáku
6 středních rajčat
1 cibule
3 stroužky česneku
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
chilli koření
2 lžíce rajčatového protlaku
asi 2dl vývaru
sůl, pepř
olej
Pikantní květák postup:
Květák uvaříme do měkka. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme pokrájená rajčata a rozebraný na malé kousky květák. Krátce orestujeme, ochutíme solí, pepřem, paprikama a chilli kořením. Přidáme rajčatový protlak, zředíme vývarem a dusíme do měkka. Do hotové omáčky přidáme prolisované stroužky česneku.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní květák"
Zkuste také
Reklama