Pikantní gulášek na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Tom
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 129×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní gulášek na víně ingredience:
300g vepřového masa na guláš
3 cibule
olej
sůl, pepř, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika
2dcl červeného vína
feferonky
1l masového vývaru
mouka na zahuštění
Pikantní gulášek na víně postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené maso. Osmahneme do hněda. Osolíme, opepříme, posypeme paprikami, přidáme pokrájené feferonky a zalijeme vínem. Dusíme asi 5 minut a přilijeme vývar. Vaříme do měkka. Hotový guláš zahustíme hladkou moukou rozšlehanou v troše vody.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní gulášek na víně"
Zkuste také
Reklama