Pečené kuře s houbovou nádivkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 781×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečené kuře s houbovou nádivkou ingredience:
1 kuře, 200 g čerstvých žampionů nebo čerstvých hub, 3 vejce, sůl, petržel, pepř, grilovací koření, 2 housky
Pečené kuře s houbovou nádivkou postup:
Nádivku vytvoříme tak, že houby smícháme s vejci uvařenými na hniličko a žemlí, okořeníme solí, pepřem, můžeme přidat i petrželku. Kuře s nádivkou osolíme a prosypeme libovolným grilovacím kořením, nebo specilálním kořením na přípravu pečených kuřat (např. Kuře Pepino) a dáme péci do trouby na hodinku až dvě. Jako příloha se hodí rýže, brambory, krokety a hranolkyFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečené kuře s houbovou nádivkou"
Zkuste také
Reklama