Pečené kuře na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 236×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečené kuře na víně ingredience:
kure
100 g sunky
2 cervene kapie
kg brambor
3 cibule
4 lzice oleje
4 lzice masla
2 dcl vina
nove koreni
bobkovy list
hrebicek
sul
pepr
Pečené kuře na víně postup:
Kure naporcujeme na kousky,osolime,opeprime a opeceme je na oleji dozlatova.Brambory oloupeme a nakrajime na silnejsi kolecka.
Papriku,sunku a cibuli nakrajime na platky.
Vse promichame v misce,osolime a okorenime mletym novym korenim.
Zapekavi misku vymazeme silnou vrstvou masla a rozprostreme na ni smes zeleniny a brambor.
Nahoru rovname kureci kousky.
Podlijeme vinem,pridame nekolik bobkovych listu a hrebicku a peceme ve stredne vyhrate trioube az je maso hotove.
Behem peceni dle potreby podlevame vinem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečené kuře na víně"
Zkuste také
Reklama