Pečená žebírka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Natálie
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 161×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečená žebírka ingredience:
4ks vepřových žeber
Marináda:
100ml libovolného piva
3 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
4 stroužky česneku
1 cibule
lžička medu
sůl, pepř
Pečená žebírka postup:
Do piva vmícháme kečup, hořčici a med. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Přidáme do směsi. Česnek oloupeme a prolisujeme a vmícháme do marinády, dochutíme solí a pepřem.Žebírka omyjeme, přendáme do mísy a nalijeme na ně marinádu, přikryjeme a necháme alespoň 3 hodiny marinovat. Pak žebírka přendáme na plech a pečeme asi 40 minut v předehřáté troubě.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečená žebírka"
Zkuste také
Reklama