Ostrý hermelín na grilu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: Pavel
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 18 784×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ostrý hermelín na grilu ingredience:
4 hermelíny
4 plátky anglické slaniny
Marináda:
1 rozmačkaná feferonka
4 prolisované stroužky česneku
olivový olej
trocha chilli
pepř
sůl
Ostrý hermelín na grilu postup:
Do olivového oleje (asi hrníček) přidáme rozmačkanou feferonku, česnek a chilli, osolíme a opepříme.Hermelíny rozkrojíme vejpůl, dáme do misky a přelijeme marinádou. Necháme asi 40 minut marinovat. Pak vždy mezi dvě půlky dáme plátek slaniny, spojíme, zabalíme do alobalu a šup s ním na gril. Grilujeme asi 10 minut.Opravdu hodně ostré!Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ostrý hermelín na grilu"
Zkuste také
Reklama