Masová směs na topinky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 421×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masová směs na topinky ingredience:
500 g mletého masa, 100 g celeru, 1 zelená paprika, sůl, mletý pepř, oregano, 2 vejce, 1 dl kečupu, křen, olej
Masová směs na topinky postup:
Očištěný celer jemně nastrouháme. Papriku nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut. Pak přilijeme kečup, přidáme pokrájnou papriku, promícháme, trošičku podlijeme a dusíme do změknutí papriky. Odstavíme, vmícháme celá vejce, vrátíme na plotýnku a mícháme, dokud se vejce nesrazí. Mažeme na opečené plátky chleba obyčejného či toustového. Ozdobíme kečupem a strouhaným křenem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masová směs na topinky"
Zkuste také
Reklama