Maso šesti chtí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 976×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Maso šesti chtí ingredience:
3 veprove rizky
spetka pepre a zazvoru
1 lzice francouzske horcice
2 lzice hladke mouky
20 ml oleje
1 lzice kecupu
50 g loveckeho salamu
1 lzice prazene cibule
100 g nivy
Maso šesti chtí postup:
Maso naklepeme a kazdy dil prepulime.Opeprime,posypeme zazvorem,namazeme horcici a obalime z obou stran v mouce.
Na oleji zprudka z obou stran opeceme.
POak snizime teplotu a smazime domekka.
Vmichame kecup.
Pridame na kosticky nakrajeny salam a lzici prazene cibule.
Pod poklickou nechame jeste chvili dusit.
Nakonec posypeme na kosticky nakrajenou nivou.
Kdyz je tekuta,muzeme servirovat,a to s bramborem nebo s opecenym toastem.
-Objev chut zazvoru,horcice,kecupu,cibule a nivy.
doba pripravy: 40 minut
pocet porci: 3
orientacni cena: 120 ,-
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Maso šesti chtí"
Zkuste také
Reklama