Masíčko jen tak
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 957×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masíčko jen tak ingredience:
2 kg Vepřového masa
koření na maso dle libosti a chuti
4 cibule
Masíčko jen tak postup:
nejjednodušejší recept který má několik různých variant a chutíMaso napíchám nožem,aby lépe pouštělo a chytalo šťávu pak ho osolím o posypu bylinkami okolo poskládám cibuli pokud možno v celku přidám tuk a pod alobalem peču,nezapomeňte podlévat asi tak po hodince a půl je dopečeno sundám alobal a nechám udělat kůrčičku.................hotovo
Změna po dopečení pod alobalem dodělám kůrčičku za pomoci medu a trošky steak koření...............
Změna ke konci pečení přidám pórek .................
Změna místo cibule vyložím jarní cibulkou...............
Změna vložím kořenovou zeleninu chuť ve stylu svíčkové zeleninu buď nechám v celku nebo jí namixuji a udělám z ní sos nikdy nedělám omáčky zkazí to chuť masa.............
Změna čínskou zeleninu prostě jakoukoliv zeleninku je to výborné jen si jí rozděluji na dvě půlky jednu peču hned s masem na chuť a druhou dopékám až když je maso skoro hotové aby byla pěkně křupavá................
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masíčko jen tak"
Zkuste také
Reklama