Kulajda
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 750×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kulajda ingredience:
2 lžíce másla, 1 menší miska nakrájené mrkve, 1 menší miska nakrájených brambor, 1 miska nakrájených žampiónů nebo sušených hub (předem namočíme), smetana, 1/2 skleničky kopru, sůl, pepř
Kulajda postup:
Máslo rozpustíme ve větším hrnci a osmažíme na něm mrkev, brambory a žampióny. Zeleninu osolíme a opepříme, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Ke konci přidáme do polévky kopr a smetanu a jen krátce prohřejeme. Pro lepší chuť přidávám 2 bujony Maggi extra silný (polévku nesolím, jen pepřím).Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kulajda"
Zkuste také
Reklama