králík na černém pivě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 607×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
králík na černém pivě ingredience:
1 mladý králík
5 plátků slaniny
1 lžíce másla
500 ml černého piva
1 lžíce octa
1 lžíce hořčice
1 lžíce hladké mouky
1/2 lžíce cukru
2 červené cibule
3 bobkové listy
špetka tymiánu
zelená petrželka
sůl a mletý pepř
1 kostka maggi bylinky bazalka a tymián
1 kostka maggi bylinky česnek a petržel
králík na černém pivě postup:
Slaninu nakrájíme na proužky a cibuli na kolečka,vše lehce opečeme na másle.Přidáme porce králíka,které ze všech stran opečeme.Pak maso vyjmeme do štávy přidáme koření,kostky maggi,nasekanou petrželku,hořčici,ocet a cukr,osolíme,zapražíme moukou a osmahneme.Zalijeme pivem,do omáčky vložíme maso,přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.Podáváme s pečeným
bramborem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "králík na černém pivě"
Zkuste také
Reklama