Koleno
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 928×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Koleno ingredience:
Zadní koleno, 2 párky, 5 plátků slaniny, 1 cibule, sůl, lžíce másla
Koleno postup:
Koleno očistíme, opláchneme, vložíme do tlakového hrnce, podlijeme trochou vody a vaříme 10 minut. Po vychladnutí koleno vykostíme, vložíme do něj párky, svineme a ovážeme pevnou nití. Nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli zpěníme, vložíme koleno, osolíme, podléváme zbylým vývarem a pečeme doměkka. Hotové maso vyjmeme a do šťávy přidáme máslo a krátce prohřejeme. Do šťávy maso vrátíme a krátce prohřejeme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Koleno"
Zkuste také
Reklama