Katův šleh
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 41 824×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Katův šleh ingredience:
* 750 g vepřové kýty
* sůl a pepř
* 70 g oleje
* 150 g cibule
* 100 g sladkokyselých okurek
* 100 g sterilovaných kapií
* 80 g feferonek
* 100 g kečupu
* Worčestr
Katův šleh postup:
Plátky z vepřové kýty nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř do měkka.Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme nakrájené okurky a kapie, rozsekané feferonky, kečup, několik kapek worcesteru, dochutíme a krátce podusíme.
Jako přílohu podáváme hranolky, rýži nebo chléb.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Katův šleh"
Zkuste také
Reklama