Karbánátky smažené
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 011×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Karbánátky smažené ingredience:
600 g libového vepřového masa nebo část hovězího a část vepřového, špetka pepře, sůl, 1 cibule, 1 lžíce sádlo syrové">sádla nebo slaniny nakrájené na kostičky, 1 vejce, zelená petržel, 1 žemle, 1 bílek, 100 g tuku na smažení.
Karbánátky smažené postup:
Rozkrájenou slaninu rozškvaříme přidáme k ní nadrobno nakrájenou cibulku a osmahneme do zlatova. Maso umeleme, přidáme namočenou v mléce a vymačkanou žemli, osmaženou cibulku se slaninou, sůl, pepř, petržel na drobno a vejce. Vše dobře promícháme a na vysypaněm válu utvoříme bochánky. Pak je klasicky obalíme jako řízek trojobal mouka, vejce, strouhanka. Příloha je k tomu výborná bramborová kaše, vařené bramboryFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Karbánátky smažené"
Zkuste také
Reklama