Játra ve slaninkovém župánku dobré a rychlé
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 303×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játra ve slaninkovém župánku dobré a rychlé ingredience:
400 g kuřecích jater, cibulka, 20 g slaniny, sojová omáčka, grilovací koření, špetka pepře a nakonec troška soli.
Játra ve slaninkovém župánku dobré a rychlé postup:
Kuřecí játra balíme do slaniny a párátkem to propichujeme, aby nám to drželo, cibuli nakrájíme na kolečka a před tím než tam dáme jatra v župánku lehce osmahneme na oleji a až potom dáem játra aosmahneme. Pa zakápneme dsojovkou a pepřem púoprášéme a do změknutí mícháme a restujeme můžeme podlít troškou vývarku pro socík. Pak ještě dochutíme grilovacím kořením a je hotovo. k tomu máme nejradši hranolky nebo kroketkyFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játra ve slaninkovém župánku dobré a rychlé"
Zkuste také
Reklama