Jahodová bublanina
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: maga
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 684×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jahodová bublanina ingredience:
2 skleničky polohrubé moukky
2 skleničky cukru
1 hrnek mléka
4 vejce
1 prášek do pečiva
citronová kůra
200g jahod
Jahodová bublanina postup:
Vejce rozšleháme s cukrem, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, mléko a kůru z 1/2 citrónu. Nakonec opatrně vmícháme jahody. Připravíme si plech,který vymažeme máslem a vysypeme moukou. Těsto nalijeme do plechu a pečeme v předehřáté troubě při 180C cca 45 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jahodová bublanina"
Zkuste také
Reklama