Italský jablkový koláč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 155×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Italský jablkový koláč ingredience:
4 jablka
100 g masla
80 g cukru krupice
vanilkovy cukr
3 vejce
100 ml mleka
120 g mouky
spetka soli
2 lzicky kypriciho prasku
spetka skorice
hrst rozinek
Italský jablkový koláč postup:
Omyta a oloupana jablka zbavena jadrincu nakrajime na tenke platky.Ostatni prisady smichame a vypracujeme z nich testo.
Do ridkeho testa nasypeme platky jablek,zlehka promichame.
Dame do kulate dortove formy.
Peceme v predem vyhrate troube na 200 stupnu asi 30-40 min.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Italský jablkový koláč"
Zkuste také
Reklama