Holandský řízek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 926×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Holandský řízek ingredience:
500 g mletého masa nebo bučku meltého, sůl, pepř, špetka muškátového oříšku, nastrouhaný na jemno sýr, trocha mléka,.
Holandský řízek postup:
Mleté maso osolíme a opepříme a dáme špetku oříšku a zalejeme troškou mléka, zamícháme a nasypeme tam ještě strouhaný sýr. Pak už jen obalujeme v kalsickým trojobalu a smažíme na pánvičce. Jde k tomu výborná kaše a zeleninkový salátekFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Holandský řízek"
Zkuste také
Reklama