Gnocchi od Itala
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 554×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Gnocchi od Itala ingredience:
200 g anglické slaniny
1 lžička sušeného oregana + čerstvé na
ozdobu
100 ml čerstvého mléka
200 ml smetany ke šlehání
100 g 30% eidamu v celku
nastrouhaného
500g balení bramborových gnocchů
parmazán na posypání
sůl
Gnocchi od Itala postup:
1. Ve větším hrnci dejte vařit vodu na gnocchi. Na pánvi s nepřilnavým povrchem vyškvařte slaninu. Po pár minutách k ní přidejte zhruba polovinu sušeného oregana, promíchejte a snižte plamen na minimum nebo pánev sejměte z ohně. Mléko slijte do rendlíku se smetanou a zahřívejte, po třech minutách vsypte sýr a nechte ho úplně rozpustit. Poté směs vlijte na pánev ke slanině a zahřívejte. Omáčka bude krásně houstnout. Přidejte zbývající sušené oregano. 2. Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a uvařte podle návodu na obalu. Pak noky sceďte, smíchejte se sýrovou omáčkou a ihned podávejte posypané parmazánem a ozdobené čerstvým oreganem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Gnocchi od Itala"
Zkuste také
Reklama