Dušené kysané zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 17 966×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušené kysané zelí ingredience:
500g kysaného zelí, 1 lžička mletého kmínu, sůl, 2 lžíce oleje, 1 větší cibulka, 2 lžíce hladké mouky, cukr
Dušené kysané zelí postup:
Kysané zelí podlijeme vroucí vodou, ochutíme kmínem, solí a dusíme doměkka. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Zředíme jí vodou a přidáme kysané zelí. Ochutíme solí, kmínem a podle kyselosti zelí přidáme méně nebo více cukru. Zelí dusíme doměkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušené kysané zelí"
Zkuste také
Reklama