Dušená krkovička
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Mirek
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 249×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušená krkovička ingredience:
Olej
3 cibule
4 plátky krkovice
sůl, pepř, mletá sladká paprika
dijonská hořčice
3dcl masového vývaru
chlebová štřídka na zahuštění
Dušená krkovička postup:
Plátky krkovice lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Lehce pomažeme dijonskou hořčicí a na oleji z obou stran zprudka osmahneme. Maso vyjmeme. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zaprášíme mletou sladkou paprikou, solí a pepřem. Zalijeme vývarem, vrátíme maso a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme chlebem. Na talíři plátek masa přeléváme vypečenou šťávou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušená krkovička"
Zkuste také
Reklama