Cikánský guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 521×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Cikánský guláš ingredience:
600 g vepřového masa, 7 uvařených brambor dopředu, 3 cibule,2 paprika-dc270/" title="Paprika">papriky, 3 kyselé okurky, paprika gulášová, majoránka, olej, kečup nebo rajčatový protlak, pepř, sůl, vývarek.
Cikánský guláš postup:
Cibuli si nakrájíme na kostičky a zpěníme na cibulce.Pak přidáme maso, které chvilku osmahneme. Přidáme si pak papriku, pepř, sůl a zalijeme vývarem a dusíem asi půl hodiny než je maso měkké. Po tomto dušení dáme na kostičky okurek, papriku, brambory a kečup a vše ještě vaříme tak 10 minutek. Pak už jen podáváem s knedlíkem nebo pečivem jak máme rádiFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Cikánský guláš"
Zkuste také
Reklama