Česnekové roštěnky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Markéta
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 757×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Česnekové roštěnky ingredience:
4 roštěnky
1 cibule
8 stroužků česneku
sůl, pepř
hladká mouka
2dl vývaru
lžíce rajského protlaku
Česnekové roštěnky postup:
Roštěnky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a prolisujeme, roštěnky potřeme stroužkami česneku, lehce obalíme v hladké mouce. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a z obou stran zprudka opečeme maso. Pak vmícháme lžíci protlaku, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Česnekové roštěnky"
Zkuste také
Reklama