Bylinková kuřecí prsíčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 372×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bylinková kuřecí prsíčka ingredience:
4 plátky kuřecích řízků, 2 lžíce hladké mouky, 1 vejce, nasekaná bazalka, petrželová nať, pažitka, pepř, sůl, 10 dkg másla
Bylinková kuřecí prsíčka postup:
Kuřecí řízky omyjeme, osušíme, mírně naklepeme a osolíme. Hladkou mouku smícháme s pepřem, nasekanou bazalkou, petrželovou naží a pažitkou. Maso nejdříve namáčíme z obou stran v rozšlehaném vejci a pak ho obalíme v bylinkové mouce. Máslo rozehřejeme na pánvi a řízky na něm z obou stran opékáme asi 7 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bylinková kuřecí prsíčka"
Zkuste také
Reklama