Brambory na tymiánu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Přílohy > Brambory
Autor: Karolína
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 145×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Brambory na tymiánu ingredience:
Pro 4 osoby:
1kg brambor ve slupce, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžičky dijonské hořčice, čerstvý tymián, hrubá mořská sůl, pepř
Brambory na tymiánu postup:
Brambory důkladně omyjeme a vaříme ve slupce asi 10-15 minut. Pak je slijeme a necháme vychladnout. Každou bramboru podélně rozkrojíme. Olivový olej smícháme s hořčicí. Brambory rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, řezanou plochou nahoru a rovnoměrně je potřeme směsí. Nakonec brambory posypeme tymiánem a solí. Pečeme ve vyhřáté troubě.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Brambory na tymiánu"
Zkuste také
Reklama