Bramborová kaše s pórkem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Přílohy > Brambory
Autor: Martin
před dvanácti roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 334×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborová kaše s pórkem ingredience:
Tradiční bramborová kaše,
4 lžíce másla,
150 ml mléka,
2 pórky,
100 g kořenové petržele,
sůl a pepř
Bramborová kaše s pórkem postup:
V kastrůlku na másle opečeme a posléze podusíme nadrobno nakrájený pórek a petržel. Tuto směs vmícháme do bramborové kaše uvařené dle tradičního způsobu.Zajímavosti, rady, doporučení:
Načaté MÁSLO vydrží v lednici v dóze na máslo asi deset dní. Máslo lze také velmi dobře mrazit, aniž by tím trpěla jeho kvalita
Fotografie
Ohodnoťte recept "Bramborová kaše s pórkem"
Zkuste také
Reklama