Bosenská opekáná játra
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 514×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bosenská opekáná játra ingredience:
750 g vepřových jater, 1 lžíce majoránky, 150 g anglické slaniny, 150 g strouhanky, 80 g sádlo syrové">sádla, sůl
Bosenská opekáná játra postup:
Vepřová játra nakrájíme na plátky, mírně naklepeme na jedné straně posypeme majoránkou, po obou stranách obalíme ve strouhance a opékáme pomalu po obou stranách v horkém oleji současně s plátky slaniny. Opečené plátky osolíme,přelijeme výpekem a oszdobíme opečenou slaninou. Jako přílohu doporučuji smažené hranolky opečené brambory, rýži, chléb.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bosenská opekáná játra"
Zkuste také
Reklama