Benátská játra
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 184×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Benátská játra ingredience:
500 g kuřecích jatýrek, 2 cibule na plátky, 1 dcl bílého vína, trocha vývaru, pepř, sůl, balsamikový ocet na pokapání, olej na smažení.
Benátská játra postup:
Nejdříve se musí kuřecí játra spařit vřelou vodou, dáme je okapat, zprudka je pomalinku opečeme na oleji a po nějaké době vyjmeme Potom si nakrájíme cibulku na olátky a osmahneme tu potom osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a vývarem předchystaným a asi 15 minut podusíme společně. Vrátíme pak játra do hotové omáčky, zakápneme balsamikovým octem a podáváme s bramborem či rýží jak kdo má rád samozřejmně.Dobrou chuťFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Benátská játra"
Zkuste také
Reklama