Babičiny vuřty na pivu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 019×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Babičiny vuřty na pivu ingredience:
1kg vuřtů(špekáčků),500g cibule,1 sklenice kečupu,černé pivo(kozel) a 3 stroužky česneku.
Babičiny vuřty na pivu postup:
Vuřty nakrájíme na ježky,pokládáme do pekáče,podélně rozkrojíme a dovnitř řezu vkládáme česnek nakrájený na půlmesíčky,zasypeme na kolerka nakrájenýma kolečkama cibule a zbylým česnekem.Zalijeme kečupem a pivem necháme péct až vznikne hustá omáčka,podáváme s čerstvým pečivem(chlebem), vařenými bramborami a dušenou rýží.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Babičiny vuřty na pivu"
Zkuste také
Reklama