Tmavá bublanina s tvarohem a broskvemi
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 242×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tmavá bublanina s tvarohem a broskvemi ingredience:
Těsto
4 vejce
1 Sklenice oleje (obsah 2 deci
1a půl sklenice, štávu z broskví,pokud máme málo, dolejeme čistým sifonem.(Prostě s bublinkama)
40 dkg polohrubé mouky
kůra z půl citronu
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva 1 sklenice cukru.
2 lžíce kakao
NÁPLŇ POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 tvaroh jakýkoli(250 gramů kus)
cukr podle chuti
2 žloutky
1 van cukr
trochu citron kůry
1/2sáčku pudinku vanilkového(nevařený,sypký)
2 bílky sníh
Tmavá bublanina s tvarohem a broskvemi postup:
Vše smíchat a nakonec vmíchat ze dvou bílků sníh.Jedna plechovka broskví.. obsah 420 gramů
Těsto, cukr, žloutky,vanilkový cukr umícháme netřeme.Přidáme olej,citron kůru a šťávu promícháme.Vmícháme mouku s práškem do pečiva,kakaem a nakonec sníh z bílků.Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech .Lžičkou klademe hromádky tvarohu, do těsta na plechu. Na tvaroh pokládáme kousky broskví
Pečeme na 180°C aci 25-30 minut vyzkoušíme špejlí.Dobrou chuť.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tmavá bublanina s tvarohem a broskvemi"
Zkuste také
Reklama