Švédský mls
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 732×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Švédský mls ingredience:
mléko: 300 ml
cukr vanilkový: 1
cukr krupice: 3/4 hrnku
kakao: 4 lžíce
tvaroh: 2 vaničky
máslo: 150 g
na těsto:
prášek do pečiva: 3/4 balení
cukr krupice: 3/4 hrnku
mouka polohrubá: 2 hrnky
Švédský mls postup:
Krok 1: Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Polovinu směsi vysypeme na máslem vymazaný plech.Krok 2: Tvaroh smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem, kakaem a mlékem tak, aby nám vznikla řídká hmota. Tu pak nalijeme na plech na směs mouky. Zbytek moučné směsi rovnoměrně vysypeme na tvarohovou hmotu. Poklademe plátky másla a dáme péct do trouby při 170°C na 45 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Švédský mls"
Zkuste také
Reklama