Smažené tvarohové vdolky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Sladké pečivo
Autor: Antonín Červenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 601×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Smažené tvarohové vdolky ingredience:
150g tvarohu,150g hrubé mouky,20g masla,20g moučkového cukru,20ml mléka,20g droždí,1 vejce, 1 žloudek,citronová kůra,olej.
Smažené tvarohové vdolky postup:
Máslo utřeme s tvarohem,vejcem a žloutkem.Přidáme mouku,citronovou kůru,špetku soli a droždí rozpuštěné v mléce.Zaděláme těsto,které necháme na teplém místě vykynout.Z vykynutého těsta vykrajujeme kousky,tvarujeme vdolky a necháme kynout.Smažíme na oleji.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Smažené tvarohové vdolky"
Zkuste také
Reklama