sloní žrádlo
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 22 816×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
sloní žrádlo ingredience:
400 g gothaje
1 velká cibule
3 kyselé okurky
200 g majolky
2 lžíce kečupu
2 lžíce oleje
2 lžíce octa
2 kostky cukru
3 lžíce plnotučné hořtice
1 lžička pepře
sloní žrádlo postup:
Cibuli.okurky a salám nastrouháme a spojíme s majolku.Ostatnípřísady krátce za stálého míchání krátce povaříme a po vychladnutí vmícháme do směsi.Podáváme s bílým pečivem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "sloní žrádlo"
Zkuste také
Reklama