Recepty - Předkrmy (celkem 224)
Sýrová mísa
Studené předkrmy → Na velký talíř střídavě rozložíme tence nakrájené sýry. Do středu talíře naaranžujeme na dílky pokrájené rajče a plátky oloupané okurky. ... Pokračovat »
Tuňák se zeleninovou oblohou
Studené předkrmy → Tuňáka necháme okapat. Na každý talíř položíme několik listů opraného hlávkového salátu a do jeho středu přendáme opatrně čtvrtinu tuňáka tak, aby se nerozpadl a zůstal kompaktní. ... Pokračovat »
Francouzské bramboráky
Teplé předkrmy → Brambory nastrouháme na jemno, přidáme pokrájenou slaninu, civuli, zelí, houby, vejce, česnek. Zasypeme hladkou mokou, osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. Pečeme na oleji do ... Pokračovat »
Břinky
Teplé předkrmy → Z bílků ušleháme sníh, přidáme nastrouhané sýry, 4-6 lžic hladké mouky. Řádně promícháme. Z těsta tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme do zlatova. ... Pokračovat »