Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené (celkem 901)
Lahodné pečené koleno s medovou marinádou
Vepřové maso → Koleno dáme do 1l vody, přidáme pár kapek octa,nové koření, pepř a bobkový list, osolíme a vaříme asi hodinu a půl. Troubu si předehřejeme na 220C. Koleno přendáme na pekáč, a potř ... Pokračovat »
Pikantní kotlety
Vepřové maso → Kotlety naklepeme, okořeníme solí, pepřem, paprikou a chilli. Česnek oloupeme a prolisujeme. Potřeme tím obě kotlety. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme kotlety. Smažíme do měkka. ... Pokračovat »
Pikantní hovězí směs s fazolkami
Hovězí maso → Na oleji osmažíme dozlatova cibulku. Maso, klobásu a uzené nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibuli.Krátce zasmažíme a lehce posypeme gulášovým kořením. Přidáme předem namočené ... Pokračovat »
Bermská mísa z jednoho hrnce
Hovězí maso → Nakrájíme cibuli na nudličky a podusíme na sádle, přihodíme kyselé zelí s jalovcem, zamícháme a zalijeme vodou s vínem. Přidáme slaninu, vepřová žebra a přikryjeme poklicí. Vaříme ... Pokračovat »
Kotlety v hořtičném těstíčku
Vepřové maso → Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme trochu worcesteru, solamyl, hořčici a prolisovaný česnek. Kotlety naklepeme a naložíme do těstíčka (cca hodina). Kotlety smažíme po obou stranác ... Pokračovat »
Vepřové kotlety s překvapením
Vepřové maso → Kotlety lehce naklepeme a vytvoříme v nich naříznutím kapsu. Kotletu osolíme, opepříme a zaprášíme paprikami (i v kapce).Kapsy naplníme cibulí nakrájeno na drobno, jablkem nakrájen ... Pokračovat »
Pikantní kuřecí křidélka
Grilované maso → V misce smícháme sojovou omáčku s medem. Přidáme prolisovaný česnek, chilli koření. Ochutíme solí a pepřem. Křidélka necháme v marinádě odležet cca 3 hodiny a poté grilujeme ze vše ... Pokračovat »
Grilované kuřátko na česneku
Grilované maso → Kuřátko omyjeme a ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením. Máslo necháme rozpustit a smícháme s prolisovaným česnekem. Kuřátko potřeme česnekovým máslem a grilujeme. Kuře během ... Pokračovat »
Jogurtová marináda
Grilované maso → Jogurt v míse smícháme s nasekanou cibulí a prolisovanými stroužky česneku. Okořeníme kari kořením a dochutíme solí a pepřem. Maso marinujeme cca 3 hodiny. ... Pokračovat »
Pikantní marináda
Grilované maso → Olivový olej rozehřejeme v kastrůlku spolu s česnekem. Přidáme vinný ocet, cukr, koření. Osolíme a opepříme. Vaříme do zhnědnutí a poté necháme vychladnout. ... Pokračovat »
Rybí špízy se zeleninou
Grilované maso → Rybí maso nakrájíme na špalíčky. Vložíme do mísy s částí oleje, osolíme, okořeníme,přidáme nasekaný kopr a zakapeme citronovou šťávou. Rybí maso opatrně promícháme a necháme v chla ... Pokračovat »
Pivovarské jehly
Grilované maso → Maso nakrájíme na kousky, dáme do misky a zalijeme směsí oleje, piva a grilovacího koření. Promícháme a necháme v chladu odležet 4 hodiny. Potom maso střídavě s plátky paprik a ... Pokračovat »
Oběd na víkend!!!Lehký jako facka
Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené → rozmýcháme smetanu a přidáme sůl můžeme i kousek měkkého sýru a česneku.Ná pánev přidáme kuřecí plátky se sýrem nalijeme směs posypeme kořením+bylinkami a později pridáme nakrájené ... Pokračovat »
pikantni kralik
Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené → rospustíme máslo,přidame suroviny,zamícháme,kralíka naporcujeme,vložíme na alobal potřeme směsi,zabalíme a nechame do druheho dne v lednici odležet .Druhy den pečeme v alobalu zhru ... Pokračovat »
Kuřecí prsa v pórkové omáčce
Drůbež → Maso zlehka naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Na rozpáleném tuku z obou stran opečeme a vyndáme z pánve. Do výpeku nasypeme najemno pokrájený pórek, nastrouhanou petrž ... Pokračovat »
Guláš s uzenou paprikou
Hovězí maso → Cibuli a slaninu pokrájíme na kostičky a na rozpáleném tuku osmahneme společně dozlatova. Přidáme na kousky pokrájené maso a za častého míchání opečeme do tmavěhněda. Přidáme ... Pokračovat »
Kuřecí prsíčka L and R
Drůbež → Kuřecí prsíčka nakrájíme na větší plátky, které naklepeme a z obou stran opepříme. Stoužky česneku rozmačkáme a spolu se šťávou z broskvového kompotu promícháme a vytvoříme si omáč ... Pokračovat »
Rychlá čína
Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené → Cibuli nadrobno nakrájenou orestujeme na pánvi, přidáme na kostičky pokrájené krůtí maso, mraženou zeleninu, zázvor a naposledy najemno pokrájené čerstvé chilli papričky. Jako příl ... Pokračovat »
Karlovarský guláš
Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené → Drobně nakrájenou cibuli zpěnit na másle, přidat na kostky nakrájené, mírně osolené maso a orestovat. Poprášit paprikou, zamíchat a podlít vývarem. Dusit mírně podlité. Ze lžičky ... Pokračovat »
Telecí po Toskánsku
Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené → Máslo a olej rozpustit. Přidat nasekanou cibulku, zpěnit, přidat nakrájenou šunku, osmažit, přidat na kousky nakrájené maso, osolit, víc opepřit, maso nechat zatáhnout, podlít víne ... Pokračovat »