Pařížské kostky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 322×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pařížské kostky ingredience:
2 skleničky polohrubé mouky
1 sklenička cukru
1/2 skleničky oleje
1 sklenička vlažného mléka
2-3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 celá vejce
Pařížský krém
2 šlehačky na šlehání(30 a více%)
2 ledové kaštany
Na posypání: 1 čokoláda MARGOT
Pařížské kostky postup:
Den před pečením těchto řezů si svaříme(musí se vařit,né ohřát) na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den,vyšleháme elektrickým mixérem (na nejvyšší stupeň) do krému.Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
Vše vyšleháme elektrickým šlehačem a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč.
Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pařížské kostky"
Zkuste také
Reklama