Lahodný aspik
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Jarka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 460×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Lahodný aspik ingredience:
šunkový salám
vlašský salát
plátkový sýr
kyselé okurky
vajíčka uvařená natvrdo
1 skelnice moravanky
nálev:
900ml vody
100ml octa
špetka soli
100g cukru
nové koření
bobkový list
2 sáčky želatiny
Lahodný aspik postup:
Vodu nalijeme do hrnce, přidáme ocet, sůl, cukr, nové koření a bobkový list a směs svaříme. Přecedíme a vmícháme želatinu.Na plátek šunkového salámu, dáme plátek sýra a trochu salátu, kousek okurky, kousek vejce a trochu zeleniny z moravanky, zabalíme a dáme do formy, takto pokračujeme, dokud nemáme dno formy vyskládané. Pak opatrně nalijeme nálev a dáme do lednice ztuhnout, nejlépe do druhého dne.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Lahodný aspik"
Zkuste také
Reklama