Kuřecí aspik
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Veru
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 566×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuřecí aspik ingredience:
300g kuřecích prsou
150g sterilované zeleniny
sůl
6 kuliček celého pepře
1 nového koření
1 malý bobkový list
1 kostka kuřecího bujonu
20g sypké želatiny
Kuřecí aspik postup:
Kuřecí maso uvaříme s kořením a bujónem do měkka. Pak ho nakrájíme, vývar přecedíme a rozpustíme v něm želatinu.Maso promícháme se zeleninou, promícháme s nálevem a přendáme do formy. Necháme ztuhnout.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuřecí aspik"
Zkuste také
Reklama