Hrušková bábovka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 939×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hrušková bábovka ingredience:
100 g másla, 150 g moučkového cukru, 2 vejce, 200 g polohrubé mouky, půl prášku do pečiva, 1 lžička kakaa, 3 středně velké hrušky, 3 lžíce mléka, 50 g hořké čokolády, 50 g bílé čokolády
Hrušková bábovka postup:
Změklé máslo s cukrem a žloutky utřeme do světlé pěny. Vmícháme najemno postrouhané oloupané hrušky, mléko a pak mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a kousky čokolády. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pomalu upečeme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Hrušková bábovka"
Zkuste také
Reklama