HRK HRK ŘEZY S OVOCEM
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Koláče, buchty, bábovky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 147×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
HRK HRK ŘEZY S OVOCEM ingredience:
Na těsto:
1,5 hrnku polohrubé mouky
1 balíček Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker
1 hrnek cukru krupice
1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
1 hrnku mléka
1 hrnku oleje
2 vejce
Na krém:
1 kompot broskvový nebo meruňkový ( 750g)
200 – 250 ml smetany ke šlehání
1 balení Créme Olé puding bez vaření s vanilkovou příchutí
1 balení Smetafixu Dr. Oetker
Na ozdobu:
1 balení Šlehačky v prášku Dr.Oetker
1 Dekor poleva tmavá Dr. Oetker
HRK HRK ŘEZY S OVOCEM postup:
Na těsto smícháme mouku s kypřicím práškem, přidáme cukr, vanilínový cukr, mléko, olej a vejce. Ručně vymícháme hladké těsto. Nalijeme na plech 30x40 cm, vymazaný a vysypaný hrubou moukou. Pečeme při 2000C asi 12 min.Do uzavřené nádoby vlijeme kompot i se šťávou, přilijeme šlehačku a přidáme Créme Olé a Smetafix. Nádobou zahrkáme dokud se suroviny nespojí v krém.
Krémem natřeme vychladlý korpus, krém potřeme šlehačkou připravenou podle návodu a ozdobíme rozpuštěnou polevou.
Fotografie
Ohodnoťte recept "HRK HRK ŘEZY S OVOCEM"
Zkuste také
Reklama