Hovězí maso (celkem 98)
Tatarák - tatarský biftek
Hovězí maso → Maso na tatarský biftek (tatrák) dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici ... Pokračovat »
Debrecinské plněné roštěnky
Hovězí maso → Roštěnky zlehka naklepeme a potom do každé prořízneme kapsu. Sterilované okurky a žampiony nadrobno nakrájíme, zabalíme do plátku debrecínky a balíčky vložíme do kapes.Roštěnky pár ... Pokračovat »
Pikantní roštěná
Hovězí maso → Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a poprášíme moukou. Pka je na oleji z obou stran zprudka opečeme, přidáme máslo, na klínky nakrájenou c ... Pokračovat »
Hovězí maso v hořčici
Hovězí maso → Maso naklepat, dát do misky, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíč ... Pokračovat »
Dušené Burgundské
Hovězí maso → Do mísy vložíme nakrájené maso a zalijeme marinádou z poloviny oleje, pepře, mrkve, tymiánu, rozmarýnu, koňaku a vína. Během marinování maso obrátíme. Po 4 hodinách slijeme marinád ... Pokračovat »
Hovězí maso na hořčici
Hovězí maso → Plátky naklepeme, osolíme a opepříme, po obou stranách potřeme hořčicí a opečeme na rozehřátém tuku. Plátky vyjmeme a na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Potom je vložíme zpátky, z ... Pokračovat »
Námořnické maso
Hovězí maso → Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme oloupanou a nadrobmo nakrájenou cibuli a znova opečeme. Oloupané bramb ... Pokračovat »
Závitky z roštěné s klobásou
Hovězí maso → Roštěnky na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí smíchanou s křenem. Na roštěnky dáme oloupanou a na půlky rozkrájenou klobásu, svineme je do válečků, ... Pokračovat »
Hovězí závitky (ptáčci)
Hovězí maso → Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe na nudličky nakrájeným salámem, podélně rozkrojenými, natvrdo uvařenými vejci, nudličkami okurky, svine ... Pokračovat »
Hovězí maso s balkánským sýrem
Hovězí maso → Omyté, osušené plátky masa po obou stranách naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce orestujeme. Pak je vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme na kolečka nakr ... Pokračovat »
Masové fondue s ďábelskou omáčkou
Hovězí maso → Svíčkovou nakrájíme na sousta, osolíme, opepříme a rozložíme na mísu. Všechny suroviny na omáčku, kromě tabasca, nahrubo rozmixujeme a dáme do misky. Podle chuti opatrně přidáme pá ... Pokračovat »
Hovězí pečeně s hříbky
Hovězí maso → Opláchnuté maso osušíme a nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme a protkneme klínky slaniny. Osolíme a opepříme. Větší část cibule (150 g) oloupeme, nakrájíme na plátky a osmah ... Pokračovat »
Plzeňský guláš
Hovězí maso → Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli do zlatohněda. Zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl, podl ... Pokračovat »
Smažená svíčková
Hovězí maso → Plátky svíčkkové zlehka naklepeme, opepříme a potřeme česnekem se solí. Obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalené plátky smažíme na oleji dozlatova. ... Pokračovat »
Svíčkové řezy na bylinkách
Hovězí maso → Svíčkové řezy zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme máslo, nadrobno pokrájené bylinky a zvolna dohotovíme ... Pokračovat »
Svíčkové řezy v pikantní směsi
Hovězí maso → Svíčkové řezy zlehka naklepeme, osolíme, porášíme moukou a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme máslo, nakrájené párky, celé cibulky, plátky žampionů, nakrájenou papr ... Pokračovat »
Hovězí Steak (Steak z hovězího masa)
Hovězí maso → Prvně si přečtěte tyto zásady pro správnou přípravu steaku, až dole najdete postup pro přípravu. Zásada č. 1 / nejdůležitější = nákup masa správně odleželého: To poznáme dle ... Pokračovat »
Hovězí nudličky se zeleninou
Hovězí maso → Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do misky a promícháme s marinádou připravenou smícháním uvedených ingrediencí. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme maso a opékáme do změkknutí. Př ... Pokračovat »