Hovězí maso (celkem 98)
Hovězí po Burgundsku
Hovězí maso → Všechny ingredience na marinádu smícháme a vložíme maso nakrájené na větší kostičky. Nádobu přikryjeme a dáme do chladničky asi na 4 hodiny. Maso slijeme, vymačkáme vodu a dobře os ... Pokračovat »
Pikantní kotlety
Hovězí maso → Jemně naklepané vepřové kotlety osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách do zlatova. Přeložíme je na mělký pekáček a přidáme na plátky nakrájené žampiony. Na pánvi od opékání ... Pokračovat »
Nudlová polévka s masem a zeleninou
Hovězí maso → Maso pokrájené na malé kousky dáme společně s cibulí a solí vařit do tlakového hrnce asi na půl hodiny. Poté zalijeme vývarem kořenovou zeleninu, kterou jsme nakrájeli najemno. Zel ... Pokračovat »
Svíčkové medailonky s bylinkami
Hovězí maso → Řezy ze svířkové lehce naklepeme rukou, osolíme, opepříme a poprášíme trochou mouky. Na oleji je z obou stran prudce orestujeme. Poté přidáme máslo, nadrobno nasekané bylinky a na ... Pokračovat »
Troubový guláš
Hovězí maso → Maso nakrajime na kostky,cibuli nadrobno a cesnek nasekame najemno. Pridame ostatni suroviny. Vse vlozime do pekace,priklopime a dame pect do vyhrate trouby na 250 stupnu. Vepro ... Pokračovat »
Bolonské špagety
Hovězí maso → Spagety uvarime podle navodu. Na rozehratym oleji osmahneme cibulku nakrajenou na drobno,pridame hovezi ci libove veprove maso. Utreme strouzek cesneku a s rajcatovym protlakem p ... Pokračovat »
Italský guláš
Hovězí maso → Do kastrolu dáme trochu oleje,1polév.lžící vody a nakrajenou cibulí.Trochu posmažíme,přidáme nakrajené maso na kostky a dusíme 10min.až maso pustí štavu a projde párou.Pak zalijeme ... Pokračovat »
Hovězí na víně a rajčatech
Hovězí maso → Slaninu nakrájenou na proužky prošpikujeme očištěné, omyté a osušené maso vcelku. Osolíme je, opepříme a ze všech stran opečeme na oleji. Přidáme spařená, oloupaná rajčata nakrájen ... Pokračovat »
Tatarák
Hovězí maso → Maso omyjeme a odblaníme, na masovém strojku 2x umeleme na jemno. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, syrová vejce, sůl, kečup, worcester a všechno koření. Vše důkladně promícháme. Po ... Pokračovat »
hovězí guláš na divoko
Hovězí maso → Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku,přidáme sladkou papriku, /můžeme i přidat trochu pálivé/,zamícháme,vložíme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmahneme po všech st ... Pokračovat »
hovězí ocas na víně
Hovězí maso → Hovězí ohánku nasekáme na kousky asi 2 cm.Opečeme je prudce na rozpáleném tuku.V hrnci zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a dorůžova osmáhne ... Pokračovat »
hovězí na pivě
Hovězí maso → Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku,přidáme naklepané,osolené a opepřené roštěnky a po obou stranách je opečeme.Pak podlejeme vývarem,nebo trochou vody a asi 30 min dusíme.Ch ... Pokračovat »
Roštěnky na pivě
Hovězí maso → Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na sádlo zprudka osmahnout. Opečené je vyjmeme a na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Roštěnky vložíme zpět, podlijeme je pivem ... Pokračovat »
Roštěnky na víně s višňovou omáčkou
Hovězí maso → Očištěné roštěnky po obvodu nařízneme, poté je tence naklepeme. Osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji po obou stranách dobře opečeme. Maso vyjmeme, do téhož tuku dáme nadrobno na ... Pokračovat »
Roštěná podle maminky
Hovězí maso → Roštenky naklepeme, na okrajích nakrojíme, po obou stranách osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme hořčicí promíchanou s nastrouhaným křenem. Do středu na hořčici položíme čtv ... Pokračovat »
pikantní kuřecí maso v omačce
Hovězí maso → Kuřecí řízky nakrájíme na kostečky přidáme koření cibuli a nadrcení česnek vše promícháme a přidáme soj.omáčku a olej a znovu promícháme necháme cca1 hodinu v chladničce proležet(m ... Pokračovat »
Rychlá svíčková
Hovězí maso → Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a proložíme slaninou. Necháme uležet (asi 2 hod.). Zeleninu nakrájíme a osmahneme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a opět osmahneme. Zasype ... Pokračovat »
Hovězí závitky plněné párky
Hovězí maso → Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a do každého zavineme půl párku tak, aby po obou stranách vyčníval. Závitky ovážeme nití, opečeme na másle, a když jsou opečené, p ... Pokračovat »
Hovězí závitky plněné slaninou
Hovězí maso → Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na každý položíme plátek slaniny. Maso svineme, spíchneme párátkem. Závitky namáčíme v rozpuštěném másle, srovnáme je do kastrolu, zakr ... Pokračovat »
Nadívané bifteky
Hovězí maso → Bifteky lehce naklepeme, pak opatrně po jedné straně nařízneme (uděláme kapsu). Mleté telecí nebo drůbeží maso spojíme se žampiony, podušenými na másle a drobně pokrájenou cibulí. ... Pokračovat »